Auto met chauffeur – Business

Huur een luxe en comfortabele auto met gekwalificeerde chauffeur. Platinum Chauffeursdiensten verzorgt zakelijk vervoer rondom Amsterdam en Schiphol. Ook buiten de regio Amsterdam zijn wij inzetbaar én kunnen wij uw gasten ontvangen op alle omringende internationale luchthavens. Wij maken gebruik van de limousines van Mercedes-Benz. De Mercedes E-Klasse is wereldwijd de standaard voor luxe vervoer en biedt uw gasten alle mogelijke comfort. De chauffeur is tevens uw gastheer wanneer u (buitenlandse) relaties ontvangt. Met Platinum Mobility bent u verzekerd van het juiste visitekaartje voor u, uw bedrijf en uw klanten.

Ons wagenpark omvat meerdere Mercedes E-Klasses. Standaard wordt u voorzien van flesjes water, WIFI, pepermunt, airco en aansluitingen voor mobiele apparatuur. Heeft u speciale wensen? Geef dit van te voren aan zodat wij dit voor u kunnen regelen.

U huurt een auto met chauffeur op uurtarief of transferbasis.

Contact

Auto met chauffeur – Luxury

Huur een luxe en comfortabele auto met gekwalificeerde chauffeur. Platinum Chauffeursdiensten verzorgt zakelijk vervoer rondom Amsterdam en Schiphol. Ook buiten de regio Amsterdam zijn wij inzetbaar én kunnen wij uw gasten ontvangen op alle omringende internationale luchthavens. Wij maken gebruik van de limousines van Mercedes-Benz. De Mercedes S-Klasse is wereldwijd de standaard voor luxe vervoer en biedt uw gasten alle mogelijke comfort. De chauffeur is tevens uw gastheer wanneer u (buitenlandse) relaties ontvangt. Met Platinum Mobility bent u verzekerd van het juiste visitekaartje voor u, uw bedrijf en uw klanten.

Ons wagenpark omvat meerdere luxe, verlengde Mercedes S-Klasses. Standaard wordt u voorzien van flesjes water, WIFI, pepermunt, airco en aansluitingen voor mobiele apparatuur. Heeft u speciale wensen? Geef dit van te voren aan zodat wij dit voor u kunnen regelen.

U huurt een auto met chauffeur op uurtarief of transferbasis.

Contact

Minivan met chauffeur – Luxury

Huur een luxe en comfortabele minivan met gekwalificeerde chauffeur. Platinum Chauffeursdiensten verzorgt zakelijk vervoer rondom Amsterdam en Schiphol. Ook buiten de regio Amsterdam zijn wij inzetbaar én kunnen wij uw gasten ontvangen op alle omringende internationale luchthavens. Uw privacy is verzekerd (middels privacy glas, u kunt zelf wel naar buiten kijken maar niet gezien worden), u geeft ons uw eigen reisschema, u heeft hierdoor ook geen wachttijden en u kunt ongestoord in luxe lederen fauteuils met uw collega’s of relaties van deur tot deur reizen. Wij maken gebruik van de minivans van Mercedes-Benz. De Mercedes V-Klasse heeft zich de afgelopen jaren bewezen als luxe en comfortabel vervoersmiddel. Ideaal om uw (buitenlandse) VIP’s te vervoeren.

Ons wagenpark omvat meerdere luxe Mercedes V-Klasses. Wij hebben de Mercedes V-Klasse beschikbaar in een 6 en 7 persoons uitvoering. Standaard wordt u voorzien van flesjes water, WIFI, pepermunt, airco en aansluitingen voor mobiele apparatuur. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld een opstelling waarbij de stoelen tegenover elkaar staan, geef dit van te voren aan zodat wij voor u de juiste minivan kunnen inzetten.

U huurt een minivan met chauffeur op uurtarief of transferbasis.

Reist u met meer dan 7 personen? Scroll dan verder naar Minibus met chauffeur (maximaal 8 passagiers). Reist u met meer dan 8 personen? Kijkt u dan op onze pagina voor het huren van een VIP Minibus (maximaal 17 personen).

Contact

Minibus met chauffeur – Luxury

Huur een luxe en comfortabele minibus met gekwalificeerde chauffeur. Platinum Chauffeursdiensten verzorgt zakelijk vervoer rondom Amsterdam en Schiphol. Ook buiten de regio Amsterdam zijn wij inzetbaar én kunnen wij uw gasten ontvangen op alle omringende internationale luchthavens. Uw privacy is verzekerd (middels privacy glas, u kunt zelf wel naar buiten kijken maar niet gezien worden), u geeft ons uw eigen reisschema, u heeft hierdoor ook geen wachttijden en u kunt ongestoord in luxe lederen fauteuils met uw collega’s of relaties van deur tot deur reizen. Wij maken gebruik van de minivans van Mercedes-Benz. De Mercedes Sprinter heeft zich de afgelopen jaren bewezen als luxe en comfortabel vervoersmiddel. Ideaal om uw (buitenlandse) VIP’s te vervoeren.

Ons wagenpark omvat meerdere luxe Mercedes Sprinters. Wij hebben de Mercedes Sprinter beschikbaar in een 8 persoons uitvoering. Standaard wordt u voorzien van flesjes water, WIFI, pepermunt, airco en aansluitingen voor mobiele apparatuur. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld een opstelling waarbij de stoelen tegenover elkaar staan, geef dit van te voren aan zodat wij voor u de juiste minibus kunnen inzetten.

U huurt een minibus met chauffeur op uurtarief of transferbasis.

Reist u met meer dan 8 personen? Kijkt u dan op onze pagina voor het huren van een VIP Minibus (maximaal 17 personen).

Contact